MiraiEx får ny identitet

Velkommen til Firi

Endelig er krypto for alle

Norges tryggeste, enkleste og mest inkluderende handelsplass for kryptovaluta endrer navn til Firi - en identitet som virkelig speiler våre verdier.
Firi kommer av det norrøne ordet for fyrtårn, og det er ikke tilfeldig i det hele tatt. Vår ambisjon er å være et ledende lys i en komplisert kryptoverden. Vi gjør det kryptiske enkelt ved å tilby nye og bedre måter å spare, investere og lære på. Og vi gjør det på norsk.
Vi tror på en inkluderende fremtid, også innen økonomi. Det er på høy tid å bygge bro mellom det tradisjonelle og det moderne, mellom de på innsiden og de som sitter på gjerdet. Vi ønsker deg velkommen til Firi.

En ny look

Vår nye logo er laget med omtanke og refleksjon. Den minner oss på vårt mål om å skape en tilgjengelig og åpen vei til verdiskapning, samtidig som den gjør et subtilt nikk til fortiden med inspirasjon hentet fra florinen - symbolet brukt på utallige valutaer gjennom århundrer. Florinens pålitelighet og tyngde åpnet Europa opp for handel og samarbeid, og har spilt en aktiv rolle i formingen av dagens samfunn.

Å investere betyr å se for seg en lysere fremtid

Selv om MiraiEx er et godt navn, føler vi ikke lenger at det representerer alt vi er og vil være.
Det nye navnet kan vi ta fullt eierskap til; det er noe enkelt og unikt som vi kan fylle med mening. Et navn som kan vokse i takt med oss.
Vårt nye navn er Firi, og vi liker det skikkelig godt.